Kom tæt på Dennis Knudsen

Som en af Danmarks førende frisører og makeup artister har Dennis Knudsen ikke alene haft et utal af krævende modeller og filmstjerner mellem hænderne, men også alverdens produkter. Han ved derfor, hvad der virker, og hvad et godt professionelt produkt skal kunne. Den viden har han i de senere år brugt i udviklingen af sine egne produktserier.

Den første af serierne – Professional Hair Care of Scandinavia – så dagens lys i 2006. En serie af hårpleje og styling produkter i lækker kvalitet
Dennis succesfulde hårpleje serie, som sælges i Salling Group (Bilka, Føtex, Netto) blev lanceret i 2012, som bygger videre på hans viden om at skabe et smukt hår via aktive ingredienser og højteknologiske formuleringer. En serie der omfatter produkter til hårpleje og styling, som kombinerer avanceret teknologi med naturlige aktive ingredienser, for et sundt og smukt hår, til priser hvor alle kan være med.

Det sidste skud på stammen kom i maj 2014, hvor Dennis lancerede hudplejeserien DK Skin Complex Face & Body. Serien er inspireret af nogle af de bedste cremer på markedet, og med fokus på basis produkter til den daglige skønhedsrutine. De i alt 12 produkter tilfører huden fugt og genopbygger dens elasticitet, så huden hver dag ser sund og frisk ud. Denne serie forhandles også i Salling Group.

Dennis har efterfølgende videreudviklet hans viden om hårpleje, og han er netop i gang med at skabe kronen på værket. Hans helt eget PRIVATE projekt, hvor kun det bedste er medtaget, uden hensyntagen til pris.
Serien forventer jeg at lancere sommeren 2020 og jeg glæder mig til, at præsentere den for dig på mit site”.

Historien bag Dennis Knudsen

Allerede som 2 årig var Dennis interesseret i hår, her gik det udover kusinens barbiedukker, som fik sløjfer og rullet tændstikker i håret for, at lave krøller. Ind imellem når Dennis fik fat i en saks blev de også klippet, så hele passionen for hår og makeup har været der lige siden barndommen.

Det lå i kortene at Dennis skulle frisørvejen og kom derfor i lærer som frisørelev ved Stuhr, som 17- årige.
Dennis kom senere i lære som parykmager i TV-Byen. Parykmagerværkstedet lå midt i sminkeområdet, og det viste sig snart, at Dennis havde et særligt talent som makeup artist og stylist. I 1991 lavede Dennis makeup på sin første store spillefilm. Det var Søren Kragh Jacobsens Drengene fra Sankt Petri med Nikolaj Lie Kaas og Tomas Villum Jensen. Filmen fik adskillige priser, bl.a. en Robert for Årets make-up. 

Derefter tog det ene filmjob det andet. Af filmjob kan bl.a. nævnes:

Nicolaj Arcel:
En Kongelig affære med bl.a. Mads Mikkelsen og Trine Dyrholm
Bille August:
Marie Krøyer med bl.a. Birgitte Hjort Sørensen og Søren Sætter Lassen
Stille Hjerte med bl.a. Ghita Nørby og Paprika Steen
Lykke-Per med bl.a. Esben Smed og Katrine Greis-Rosenthal
Lars von Trier film:
Dogville med bl.a. Nicole Kidman.
The House That Jack Built med bl.a. Matt Dillon og Uma Thurman. Sideløbende med filmarbejdet åbnede Dennis i 2003 egen salon i Adelgade i København, hvor der var 5 ansatte.

Efter fem år i Adelgade flyttede Salonen til Ny Østergade ligeledes i København. Salonen talte nu i alt 25 frisører og elever.

Trendsætter

I Danmark forbindes Dennis Knudsen ofte med navne, som Grevinde Alexandra, Sanne Salomonsen, Ghita Nørby, Susse Wold og Birthe Kjær. Derudover er der masser af den nye og unge generation af skuespiller og sanger I hans kundeportefølje. Udover dette er Dennis også kongelig hofleverandør. Dennis har været personlig stylist og frisør for Prinsesse Marie siden hendes bryllup i foråret 2008.

Dennis er en kendt trendsætter og har arbejdet i mode- og reklameindustrien. Ydermere bruges Dennis ofte af medierne, som ekspert.

indenfor styling. Han holder kurser og foredrag rundt i landet for private organisationer og virksomheder. Han har undervist personale i forskellige stormagasiner og Matas-butikker, ligesom han har uddannet 120 stylister for Synoptik. Samtidig med dette afholder Dennis private foredrag og stylingsarrangementer i sit private hjem.

Dennis har haft mange specielle oplevelser i sit liv. 5 Ironman, beauty nomineringer, store filmoptagelser, men største oplevelse af dem alle var dog, da Dennis blev far til Lucas d. 17. juni 2019.