Fri fragt over 350 kr. - Hurtig levering - Gebyrfri betaling

Handelsbetingelser

Leveringsbetingelser
Din ordre afsendes så hurtigt det er muligt for os og vi bestræber os på en leveringstid på 1 - 2 arbejds- hverdage. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Dennis Knudsen Denmark grossister.
Der pålægges et fragt- og ekspeditionsgebyr på minimun DKK 50,00-65,00
Fragtfrit ved køb over DKK 350,00
Varer sendes med Post Danmark

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Dennis Knudsen Denmark, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Du er forpligtiget til at angive, og på forlangende, vise, hvordan fejlen eller manglen viser sig. I udgangspunktet kan du kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter, du har fået varen leveret. Klageretten gælder for fabrikationsfejl, ikke slid som følge af brug af varen.

Betalingsbetingelser
Betalingen sker med betalingskort (Dankort, Visa/Dankort og Mastercard). Beløbet hæves, så snart ordren forlader vores varelager.
 
Fortrydelsesret
DEN LOVPLIGTIGE 14 DAGES FORTRYDELSESRET
 
Den lovpligtige 14 dages fortrydelsesret

1. Den 14 dages fortrydelsesret
2. Sådan returnerer du varen
3. Forsvarlig returnering
4. Er du i tvivl

1. DEN 14 DAGES FORTRYDELSESRET
I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.
Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi varens pris.
For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Postdanmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.
Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Dennis Knudsen Denmark ud fra en mulig salgsværdi.
 
Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor De ud fra en vurdering foretaget af Dennis Knudsen Denmark, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.

Dennis Knudsen Denmark returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4.

2. SÅDAN RETURNERER DU VAREN
Der er tre måder hvorpå Du kan returnere varen på:

* Du kan nægte at modtage varen fra postvæsnet. 

I denne sammenhæng beder vi Dem om, at gøre postvæsnet opmærksom på, at Du straks kan returnere varen til Dennis Knudsen Denmark A/S
   

* Du kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til Dennis Knudsen Denmark.
I denne sammenhæng beder vi dig vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Dennis Knudsen Denmark A/S.
   

* Du kan aflevere varen i på adressen inden for 14 dage.

Adressen er:
Dennis Knudsen Denmark
Ny Østergade 10
1101 København K

Mærk pakken "Fortrydelsesret" og vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Dennis Knudsen Denmark. Beløbet returneres ved bankoverførsel udstedt til personen, som fremgår af købsfakturaen.
Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! Dennis Knudsen Denmark anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Dennis Knudsen Denmark. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Dennis Knudsen Denmark.

3. FORSVARLIG RETURNERING
Alle produkter der returneres til Dennis Knudsen Denmark skal være forsvarligt indpakket.
Ved SÆRLIGE PRODUKTER m.v. skal disse sendes tilbage i en kasse eller lignende. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder.

4. ER DU I TVIVL
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Dennis Knudsen Denmark, at DU retter henvendelse til shop@dennisknudsen.dk eller på telefon +45 3314 0222