Fri fragt over 350 kr. - Hurtig levering - Gebyrfri betaling

Stylingshow med Dennis Knudsen


Du har nu mulighed for at booke Dennis Knudsen til et firmaarrangement, som enten et aften- eller dagsshow med masser af professionelle skønhedstips, krydret med anekdoter fra hans lange karriere i skønhedsbranchen og et godt grin.

Dennis Knudsen har som frisør, stylist og makeupartist, gennem de sidste 25 år, arbejdet med de fleste danske celebrities. Han har desuden arbejdet flere gange i udlandet med masser af internationale stjerner. Det har dog ikke gjort, at han har mistet jordforbindelsen, og han holder stadig fast i de danske rødder.

Publikum vil undervejs deltage aktivt i showet som modeller, og Dennis vil demonstrere, hvordan man på en enkel og ligetil måde med få remedier, kan få  et flot hverdagslook eller et forrygende festlook.

Du vil undervejs trække på  smilebåndet, få lyst til at skifte indholdet i din toilet taske ud, blive inspireret og måske blive lidt klogere.

Vi kan skræddersy dagen eller aftenen individuelt til den enkelte virksomhed, alt efter virksomhedens størrelse og behov.

Efter showet har deltagerne mulighed for at stille spørgsmål, og hvis det ønskes, kan der være salg af produkter fra Dennis Knudsen Hair Care samt fra kosmetikserien INK by Dennis Knudsen.

Showets varighed er ca. 2 ½ time.

For booking eller spørgsmål, send en mail til Ida Heuser til idaheuser@dennisknudsen.dk eller ring 33 14 02 22