Anti Rynke pakke

DKK499,00

Det er en fantastisk pakke til, at hjælpe og støtte op om din hud, hvis du gerne vil give den en god chance for, at blive eller vedligeholde en glattere og mere jævn hud.

Anti Aging Pakke indeholder:

Niacinamide Booster 10%
Face Serum New
Eye Gel
Day Cream
Night Cream

Disse fem produkter er som skabt til dig, der gerne vil have flot glat hud med smuk glød.

Anti Rynke pakke til dig, der ønsker en hud, der er glat med en flot glød.

Niacinamide 10% Booster,

skal bruges 1-2 gange i ugen og har rigtig mange gode egenskaber. Niacinamide  10% Booster kan reducere fine linjer, virke opstrammende, gøre store porer mindre, modvirke rødmen, mindske urenheder og tilstoppet porer. Udover det giver den også en dejligt fugt til huden. Niacinamide 10% Booster har gode Anti Aging egenskaber.

Face Serum New,

har nogle dejlige egenskaber, der virker afslappende på mikromuskulaturen i ansigtet. Face Serum New mindsker fine linjer og modvirker til at nye rynker opstår. Ingredienser som Ginseng og Kamille virker beroligende og revitaliserende på samme tid. Face Serum New har gode Anti Aging egenskaber. Face Serum New bruges morgen og aften.

Eye Gel,

er tænkt til den fine hud omkring øjnene. Eye Gel har en dejlig let konsistens og med den sin kølige metal kugle til påføring, har den en opstrammende fornemmelse på øjenomgivelserne. Eye Gel afhjælper til reducere fine linjer. Den kan opbevares i køleskabet for en endnu køligere fornemmelse på huden. Kan også bruges på bekymringslinjen mellem øjenbrynene. Eye Gel har gode Anti Aging egenskaber. Bruges morgen og aften.

Day Cream,

er dejlig creme, der har den rette mængde fugt til, at modvirke og afhjælpe fine linjer. Day Cream har også UV-beskyttelse, altså solfaktor 15. Solen er med til, at ælde hudens udseende og derfor har Day Cream selvfølgelig solfaktor 15. Ikke nok med, at solfaktor afhjælper fine linjer og rynker, så beskytter solfaktor også i mod solens farlige stråler. Day Cream er ikke tænkt, som en decideret solcreme, men en creme der skal beskytte, mod den daglige sol huden udsættes for også i årets mørke måneder. Day Cream har gode Anti Aging egenskaber. Cremen bruges om morgenen/dagen.

Night Cream,

er en rigtig god støtte til huden om natten. Om natten regenerer huden og har derfor brug for ekstra fugt og pleje. Night Creams dejlige ingredienser nærer huden i dybden og hjælper til, at holde huden spændstig og smidig. Din hud vil elske, at sove med den dejlige nærende creme. Cremen er vældig nærende, men samtidig føles den rigtig lækker, let og ikke fedtet. Night Cream har gode Anti Aging egenskaber. Cremen bruges om natten. Når du alligevel er i gang med, at pleje huden i ansigtet, kan du med fordel smøre produkterne på hals og bryst. Hals og bryst udsættes også ofte for sol og andre miljøpåvirkninger og derfor kan hals og bryst også hurtigt vise tegn på aldring. Se mere om Dennis Knudsen produkter og liv på instragram HER. Anti Aging Pakke kan købes eksklusivt her på dennisknudsen.dk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anti Rynke pakke”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

DENNIS KNUDSEN PRODUKTER

TILMELD DIG MIN KUNDEKLUB OG FÅ BL.A.:​