Niacinamide 10% Booster 50 ml

kr.149,00

Multifunktionel Booster med høj mængde Niacinamid, også kendt som Vitamin B3, giver forbedret hudbarrierefunktion, mere ensartet hudtone, samt har betydelige fugtigheds- og anti-aging egenskaber. Med fugtighedsgivende og anti-aging Sodium Hyaluronate og friske celler fra Gulerødder med antioxidant beskyttelse.

Vigtigste egenskaber: Hjælper med at bekæmpe fedtet hud, akne problemer, rødme, pigment pletter og reducere porerne. Din hud syner mere lys og ung bl.a. på grund af mindskelse af ​​fine linjer. Hvordan bruges den: Påfør en lille mængde på din rene hud. Skyl ikke af. Kan bruges 1 – 2 gange om dagen. Din hud kan blive en smule hvid og tør på overfladen, når den er tørret ind, men hvis du ønsker kan du tilføje din daglige fugtighedscreme ovenpå. Undgå kontakt med øjnene. Hvem er den til: Særligt velegnet til fedtet hud eller hud med tendens til acne. Vigtigste ingredienser: Niacinamid – Multifunktionel stærk ingrediens tilhører B Vitamin gruppe [Vitamin B3]. Fordele : Forbedre hudbarrierer- funktionen, anti-aging, reducerer hudens fedtethed, reducerer hudporernes størrelse, mindsker acne. Sebustop UP – er en aktiv ingrediens til effektivt at håndtere problemer med olieagtig hud med tendens til acne samt hjælper med at reducere porernes diameter. Det er et krydret kompleks af Ingefær, Kanel og Kvæsurt ekstrakter. Kvæsurt – har været anvendt i kinesisk medicin i århundreder. Har hæmostatiske og astringerende egenskaber. Kanel – traditionelt brugt i kinesisk medicin på grund af dets astringerende og antiseptiske egenskaber. Ingefær – er stimulerende, antiseptisk og rensende, Sodium Hyaluronate – naturligt fugtighedsbevarende middel, bevarer hudens elasticitet og fasthed med sine fugtbevarende egenskaber, hvilket giver huden en blødere følelse og mere ungdommeligt udseende Fresh Cells™ Carrot – gulerodsceller, samlet i et beskyttende medium, der bevarer næringsstoffer, vitaminer og sporstoffer i en naturlig mikrokapsel. Når Fresh Cells ™ kommer i kontakt med huden, brydes de ned af enzymer i epidermis og frigiver deres dyrebare indhold. Anti-oxidant beskyttelse og nærer huden. INCI: Aqua, Niacinamide, Polyacrylate Crosspolymer-6, Butylene Glycol, Daucus Carota Sativa Root Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Sanguisorba Officinalis Root Extract, Sodium Hyaluronate, Zingiber Officinale Root Extract, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sorbic Acid, Citric Acid, Parfum. Kan med fordel anvendes sammen med: Face Serum, Day Cream SPF 15, T-Zone Control, AHA Serum, Micellar Cleansing Solution.

1 anmeldelse af Niacinamide 10% Booster 50 ml

  1. Jane Mark

    Jeg har købt denne creme og det føles som LIM i ansigtet? klistret og føles som om man har puttet hårgele i ansigtet – jeg er meget forvirret? Jeg bliver nødt til at vaske mit ansigt og hænder for at få klistret væk = “cremen” er ubrugelig. Er der noget galt med produktionen? Jeg tænker ikke den skal føles som lim i ansigtet og på hænderne?

    • Lotte Schacht

      Hej Jane, det skal den heller ikke, men nogle gange er det en god ide at bruge en fugtigheds creme ovenpå. Du hører lige fra os i en mail.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

TILMELD DIG MIN KUNDEKLUB OG FÅ BL.A.:​