Quick Tan Mousse 150 ml

kr.129,00

En Tan Mousse som giver en sund kulør hele året. Farveguiden giver dig øjeblikkelig en naturlig flot sommerglød, mens sukkerstoffet “DHA” udvikler en flot brun glød i løbet af et par timer, som bevares efter bad. Moussen er hurtig og nem at fordele og giver en jævn og stribefri sommerglød på huden.

Quick Tan Mousse 150 ml

Hvordan bruges Quick Tan Mousse 150 ml:

Ryst IKKE flasken. Hold flasken lodret og pump den ønskede mængde i håndfladerne. Anvend evt. en plastikhandske til påføringen. Påfør straks moussen blidt på ren og tør hud i et jævnt tyndt lag med cirkulerende bevægelser. Undgå at påføre direkte på øjne, ører og læberne. Vask hænderne grundigt efterfølgende.

Vigtig information:

Eksfolier ikke huden samme dag, som Quick Tan Mousse 150 ml påføres. Eksfolier gerne huden dagen før du benytter Quick Tan Mousse for et mere ensartet resultat, og sørg for efterfølgende at huden er gennemfugtet. For et mere jævnt og holdbart resultat fugt huden ofte, så den ikke bliver tør. Opbevares tørt og svalt samt utilgængeligt for børn. Undgå kontakt med øjnene. Indtil det første bad, undgå lyst eller sart tøj og specielt tøj af satin, nylon og silke samt at sidde i lyse og sarte møbler. Produktet indeholder ikke solbeskyttelse. Selvbruner har typisk en solbeskyttelsesfaktor på 3-4, men kun i nogle timer efter påføring, så man skal huske at anvende solcreme, selvom man bruger selvbruner. Vigtigste ingredienser: DHA – er et naturligt sukkerstof som har været brugt i kosmetikindustrien i over 30 år. Er kendt for at være det bedste middel til selvbruning. Giver brunfarvning ved at reagere med aminosyrerne i keratin, et protein i hudens yderste hornlag. Keratinet bliver dermed mørkere og giver huden en brun farve. DHA er helt uskadeligt og er et sukkerstof som udvindes af sukkerrør, sukker- palme eller sukkerroer. INCI: Aqua, Propanediol, Dihydroxyacetone, Polysorbate 20, Saccharide Isomerate, Cocamidopropyl Betaine, Gluconolactone, PEG-40 hydrogenated castor Oil, Caprylyl glycol, Dimethyl Isosorbide, Erythrulose, Glycerin, Parfum, Sucroselaurate, Citric Acid, Phenoxyethanol, CI 77266, CI 16185, CI 15985. Kan med fordel anvendes sammen med: Andre Dennis Knudsen tan produkter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Quick Tan Mousse 150 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DENNIS KNUDSEN PRODUKTER

Quick Tan Spray 150 ml

Quick Tan Spray 150 ml

En Tan Spray som giver en sund kulør hele året rundt, nemt og hurtigt. Den hurtigtørrende forstøvning sørger for en…
Quick Tan Spray 150 ml

Quick Tan Spray 150 ml

En Tan Spray som giver en sund kulør hele året rundt, nemt og hurtigt. Den hurtigtørrende forstøvning sørger for en…

TILMELD DIG MIN KUNDEKLUB OG FÅ BL.A.:​